Post Thumb

Mnogobrojni patenti, koji su djelo našeg razvojnog i istraživačkog biroa, danas imaju široku industrijsku primjenu diljem svijeta a brojna međunarodna priznanja svjedoče o iznimnom izumiteljskom i razvojnom potencijalu, prije svega našega utemeljitelja kao i drugih mladih inženjera. U sistemu konstruiranja i programiranja alata i drugih proizvoda koristimo programe kao što su TopSolid 2008, TopSolid 2009, Topsolid 2011, CATIA V5R19, AlphaCAM i druga savremena tehnička dostignuća neophodna za razvoj i proizvodnju alata, različitih proizvoda i patenata. Snagu našeg konstrukcionog i razvojnog biroa ne čine samo savremeni softveri i programi već i četrdesetak izvanrednih inženjera na čelu sa osnivačem i vlasnikom kompanije, koji je „spiritus movens“ svih istraživačko-kreativnih rješenja.

U tri povezane alatnice dizajniramo, konstruiramo i proizvodimo vrhunske industrijske alate različitih dimenzija i složenosti što nas svrstava među najbolje alatnice Evrope. Gotovo da nema ozbiljnijeg proizvođača u automobilskoj industriji koji ne koristi bar nekoliko alata proizvedenih u „Bekto Precisi“ u Goraždu.

Sve naše CNC mašine povezane su sa CAD/CAM radnim stanicama. Alati su modelirani u tri dimenzije uz pomoć najmodernijih CAD/CAM sistema, koji nam omogućuju razvijanje 3D podataka preko 3D konstrukcija koje kontroliraju kompletan lanac CNC obrade – sve do završne faze.

Proizvodnja alata najvišega kvaliteta i preciznosti, za brizganje plastičnih i livenih dijelova, je srce naše fabrike.

Spoj znanja i iskustva i iznimne kreativnosti u izradi alata, našu kompaniju učinili su prepoznatljivom kod brojnih proizvođača proizvoda od plastike. Kompanija koja je jednom naručila neki alat u našoj alatnici, postala je naš stalni kupac jer mi nudimo samo najbolje. Bez vrhunskih alata nema kvalitetnih proizvoda. Alatnice „Bekto Precise“uvijek nude rješenje više.

  • Client
  • Client
  • Client
  • Client
  • Client