IMPLEMENTACIJA ISO 27001 STANDARDA

Post Thumb

Naša kompanija već duži niz godina posjeduje certifikate iz oblasti zaštite životne sredine ISO 14001 i upravljanja zdravljem i zaštitom na radu OHSAS 18001, te sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001. Obzirom da je poslovna politika Bekto Precise usmjerena na stalna poboljšanja i ulaganja u razvoj kompanije menadžment je donio odluku o implementaciji standarda ISO 27001.

  • 27/07/15

"LADY BOSS" NAGRADA

Post Thumb

U sarajevskoj Vijećnici na gala večeri "Lady Boss" izabrane su najuspješnije poduzetnice godine u našoj zemlji,čime je i zvanično završena 2. Manifestacija Dani ženskog poduzetništva."Lady Boss" nagrade podjeljene su u 4 kategorije: mikro biznis,mali, srednji i veliki biznis.

  • 17/05/15

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC

Post Thumb

Portal posao.ba već devetu godinu realizuje projekat „Najpoželjniji poslodavac“ koji počinje dvomjesečnim istraživanjem na osnovu kojeg se pravi poredak izabranih najpoželjnijih poslodavaca. U istraživanju su učestvovali ispitanici iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

  • 24/04/15

VEČERNJAKOV PEČAT

Post Thumb

Enisa Bekto gospodarstvenik godine u izboru Večernjeg lista u Mostaru Na četrnaestoj godišnjoj manifestaciji Večernjakov pečat, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva BiH, izvršena je dodjela priznanja i nagrada iz različitih oblasti društvenog života. U kategoriji...

  • 27/02/15

ŽENSKO PODUZETNIŠTVO – INSPIRATIVNE PRIČE

Post Thumb

Enisa Bekto, generalna direktorica naše kompanije zahvaljuje se timu Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje Jugoistočne Evrope - SEECEL na izuzetnoj dobrodošlici i organizaciji snimanja “ Žensko poduzetništvo – inspirativne priče”...

  • 23/02/15

Projekat u razvoju: Saudi Arabia

Post Thumb

Nakon prijedloga velike Saudijske kompanije SABIC za razmatranje mogućnosti da BP započne proizvodnju sa njemačkom Hellom u KSA, Menadžment BP je odlučio, u dogovoru sa Hellom, da pristupi realizaciji neophodnih koraka do konačne odluke o formiranju kompanije za proizvodnju proizvoda iz svog asortimana, za koje postoji interes na tržištu KSA, GCC zemalja, Iraka i ostalih zemalja.

  • 09/03/14

Projekat u razvoju: Belorusija, Rusija i Kazahstan

Post Thumb

Zahvaljujući poslovnoj reputaciji, kvalitetu proizvoda, stručnim uposlenicima i najmodernijim tehnologijama, BP je dobila i prihvatila preliminarni poslovni prijedlog za pokretanje zajedničke proizvodnje na području Bjelorusije, Rusije i Kazahstana.

  • 15/02/14

Projekat u implementaciji: Nova Fabrika Goražde

Post Thumb

Zahvaljujući brzom razvoju i zahtjevima tržišta, BP je morala proširiti svoje proizvodne kapacitete. Izgradnja nove fabrike smještene na lokaciji od 85000 kvadratnih metara počela je sredinom 2013 u novoj industrijskoj zoni u našem gradu.

  • 03/02/14
Vrati se na vrh