Post Thumb

U našim pogonima za plastiku brizgaju se proizvodi vrhunskoga kvaliteta koji imaju široku upotrebu u auto-, sportskoj- elektro-, mašinskoj i drugim industrijskim granama prema najvišim proizvodnim standardima Evropske Unije. Zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama i opremi kojom je opremljena naša fabrika u mogućnosti smo ispuniti sve zahtjeve naših kupaca u optimalnom roku po veoma povoljnim cijenama.

U „Bekto Precisi“ brizgaju se brojni auto-dijelovi za BMW, AUDI, PORSCHE,MERCEDES, LAMBORGHINI,VOLKSWAGEN,KNORR BREMSE, VALEO, kao i sigurnosni vezovi za svjetski poznatog proizvođača ski opreme FISCHERA i MARKERA ali i vlastiti proizvodi koji se koriste u brojnim industrijski oblastima i životnim potrebama : različiti mjerni i kablovski ormari, stolice za stadione,dvorane i čekaonice, LED sijalice i mnogi drugi.

Najsavremenije mašine za proizvodnju sa silom zatvaranja od 20 do 500 tona, kao i mogućnostima prerade svih vrsta plastike PE, PP, PS, ABS, PA6/PA6.6, POM, PMMA, PC, PPO sa i bez sadržaja staklenih vlakana do 50% raspolažemo kapacitetima kojima možemo proizvoditi milionske serije različitih proizvoda za naše kupce.

U skladu sa svjetskim razvojem modernih tehnologija, naša kompanija uvijek implementira najsavremenije načine proizvodnje koji naše proizvode odlikuje najvišom razinom kvaliteta.

U odjelu za brizganje plastike vršimo “dekorativno brizganje” – In mold labeling, koje je najnovija tehnologija brizganja, sa ulaganjem etiketa koje supstituiraju direktnu štampu. Primjena ove nove tehnologije ulaganja već otštampanih etiketa daje niz prednosti u dizajniranju, a čitav sistem je proizvodno mnogo fleksibilniji.